Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Και λίγα ευχάριστα...

Ουφ δεν ξέρω από που να αρχίσω....
Να σας προιδεάσω με ένα τραγουδάκι...
Ήταν η Αθήνα κόμπος στο λαιμό,
νέφος και ρουτίνα και άγχος τρομερό....

Και για μένα αυτό ακριβώς είναι..Παρόλο που γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ νιώθω ότι με πνίγει..Και όπως ξέρετε ήδη κάποιες έχοντας μείνει και κάποια χρόνια σε νησί μου ήταν ακόμα πιο δύσκολο να προσαρμοστώ..Από την άλλη κακά τα ψέματα η ζωή σε  νησί το χειμώνα είναι πολύ δύσκολη κάποιες φορές..Έτσι προσπαθούσα πολύ καιρό να βρω μια ενδιάμεση λύση ψάχνοντας κάτι προς Ναύπλιο ή άλλες κοντινές περιοχές..Στην Αθήνα έτσι κι αλλιώς έτσι όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα δεν έβρισκα τίποτα της προκοπής...και πάνω που είχα απελπιστεί τελικά τα κατάφερα..Έκλεισα μια καλή δουλίτσα στην Καλαμάτα και είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!:-)
Τα λεφτά λιγότερα από αυτά που έπαιρνα κάποτε σίγουρα...αλλά σε μία πόλη που έχει τα πάντα και που για καλή μου τύχη τυχαίνει να έχω τη γιαγιά μου οπότε και στέγη να μείνω μαζί με τη Τανούλα που δεν μπορούσα να την αποχωριστώ...Δεν ξέρω ακόμα πότε ακριβώς θα φύγω, αύριο θα ξέρω να σας πω...σίγουρα με τη δουλίτσα δεν θα μπορώ να φτιάχνω τόσα πολλά πράγματα αλλά ήδη προσπαθώ να δω πως θα πάρω όοοοολα τα υλικά και τα εργαλεία μου μαζί!!!Οπότε όλο και κάτι θα φτιάχνω...:-)
Χαίρομαι ακόμα γιατί έχω ήδη μια φιλενάδα στην Καλαμάτα με δυο υπέροχες κορούλες και ξέρω ότι θα περνάμε ωραία μαζί..Γιατί οι άνθρωποι που μίλησα για τη δουλειά μου φάνηκαν πολύ ευγενικοί και καθόλου στημένοι και επιτιδευμένοι..Γιατί η δουλειά μου μου αρέσει και μου έχει λείψει πολύ!!Γιατί θα ξυπνάω και θα μπορώ σε 10 λεπτάκια αν θέλω να πίνω το καφεδάκι μου μπροστά στη θάλασσα..Γιατί παρόλο που εχει τις δυσκολίες του όλο αυτό θα με ανανεώσει και το ξέρω!!!Και για όλους αυτούς τους λόγους δεν μπορώ άλλο να περιμένω να σας εκατοστήσω οπότε αύριο λέω να σας ετοιμάσω το giveaway μου..:-)
Παρόλο που θα βγει τεράστια αυτή η ανάρτηση έχω λίγα ακόμα να σας πω κι ελπίζω να αντέξετε τη νυχτερινή μου πολυλογία..:-)
Πριν φύγω είχα φτιάξει ένα κολιέ και το φωτογράφιζα με το βαλιτσάκι μου στο χέρι μήπως βρω σήμα εκεί και καταφέρω να σας το δείξω...Τελικά βρήκα λίγο ίντερνετ και είδα όοοοολες τις αναρτήσεις σας και τις δημιουργίες σας αλλά μου ήταν αδύνατο να σχολιάσω σε σας η να σας γράψω γιατί χανόταν συνέχεια...Θα με συγχωρείσετε εεεεε???
Λουλούδι από σύρμα και γυάλινες κρακελέ χάντρες σε πορτοκαλί και κίτρινο....

Φωτεινό σαν τον ήλιο που έσκαγε μύτη ανάμεσα στις βροχούλες που πέτυχα αυτό το τριήμερο...

Φυσικά τις έκανα τις ατασθαλίες μου πάλι....Μα μπορεί κανείς να αντισταθεί σε ουζάκι δίπλα στη θάλλασα με τέτοιο μεζέ??
ή σε ένα ποτηράκι κρασί ένώ βρέχει σε ένα τέτοιο μαγαζί μαζί με μία φίλη και δύο γλυκές δεσποινίδες ???
 Αχχχχ ήδη μου λείπει!!!Γύρισα Αθήνα και περιμένω να δω αύριο πότε θα μου πουν να κατέβω...
Κι επειδή παραέφαγα κρέας τελευταία σήμερα την έβγαλα ας πούμε πιο λιτοδίαιτα με κλασικές αυγοφετούλες των παιδικών μου χρόνων...
Κι από Δευτέρα δίαιτα για να μπορέσω να κυκλοφορήσω στις παραλίες χιχιχιχιχι...
Σας εύχομαι ένα υπέροχο βράδυ και δεν ξεχνώ...αύριο σας ετοιμάζω δωράκια!!!!!


14 σχόλια:

  1. Kαλαμάτα!!!!! Τυχερή!!! Ευχόμαι όλα να σου πάνε όπως ακριβώς τα έχεις σκεφτεί! :) Έχω μάθει ότι η Καλαμάτα είναι μια κούκλα! Και μην σε αγχώνει το θέμα των χρημάτων. Μακριά από την Αθήνα όλα μα όλα είναι τέλεια! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι όταν ακούω ευχάριστα νέα και πόσο μάλλον για δουλειά στην δύσκολη εποχή που ζούμε. Η καλαμάτα είναι πολύ όμορφη...μην φοβηθείς στις δυσκολίες...όλα θα πάνε καλά αρκεί να το θελεις πραγματικά! καλή αρχή λοιπόν στην νέα σου ζωή! ιντερνετ θα έχεις έτσι;;;χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαι να πάνε όλα καλά στο καινούριο σου ξεκίνημα!Να είσαι αισιόδοξη και να είσαι σίγουρη ότι θα περάσεις πολύ όμορφα στην Καλαμάτα!Και να μην μας ξεχνάς και να μας δείχνεις και από εκεί τις υπέροχες δημιουργίες σου!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια. Καλή καλή αρχή. Χαίρομαι όταν τα θέλω μας και οι ευχές μας γίνονται πραγματικότητα. Να περνάς πολύ όμορφα και να σου πάνε όλα όπως θέλεις. Μην χαθείς τώρα που σας βρήκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό ξεκινημα στην καινούργια σου πόλη και καλή επιτυχία στη νεα σου δουλειά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατερινάκι τι ωραία νέα!!!Μπράβο επειδή πρώτον βρήκες δουλειά που στις μέρες μας την κυνηγάς με το τουφέκι και δεύτερον επειδή θα προσφέρεις στη Τανούλα που υποθέτω είναι η κόρη σου,ανθρώπινο περιβάλλον ν΄αναπτυχθεί.Αυτό μόνο στις μικρότερες πόλεις υπάρχει.Εμείς οι "επαρχιώτες" λέμε ακόμη ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΕΙΤOΝΑΑΑΑ!Τα άλλα προτερήματα τα ανέφερες ήδη:)
    Η αρχή θα είναι σίγουρα καλή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστω κοπελαρες μου!!!
    Και Βιολετα η Τανουλα ειναι η γατουλα μου που επιτελους θα ζησει σε ισογειο σπιτι...:-))
    Περα απο τη πλακα είναι βολικά εκεί γιατί σε άλλα μέρη απλά δεν μπορούσα να την πάρω μαζί..:-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο βρε Κατερινάκι!Πολύ χαίρομαι!!!Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!!!
    Ωραία η βραδινή πολυλογία σου!Μας άνοιξες και την όρεξη...
    Κανόνισε,μη και φύγεις πριν την Πέμπτη εε;;;
    Φιλάκια και μακάρι να σου πάνε όλα δεξιά!!

    Υ.Γ.1 Περιμένουμε το giveaway!!
    Υ.Γ.2 Το ότι θα είσαι τόσο κοντά στη θάλασσα πραγματικά μας πόνεσε... Αλλά στο συγχωρούμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @zoe
    κι εγω προσπαθω να τα βλεπω ολα τελεια και η αλήθεια είναι πως σε σχέση με τον τελευταίο χρόνο έτσι δείχνουν..:-)
    @Thalassitsa
    Στικακια ιντερνετ ειναι μεσα στη λιστα με αυτα που πρεπει να πάρω...
    @melina
    σιγά μην σας αφήσω τώρα που σας βρήκα..:-)
    @Aνθηλη καλωσηρθες κι ευχαριστω!!
    Ειρηνάκι αυριο θα ξερω σιγουρα αλλα εχω ζητησει 10 μερες περιθωριο ετσι κι αλλιως οποτε Πεμπτη θα ειμαι εδω στανταρακι..:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλημερα κατερινα!

    θελω να σου ευχηθω καλη αρχη στο νεο σου επαγγελματικο ξεκινημα! :)

    φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατερινούλα χαιρόμαστε πολύ για σένα!!!!!!!! Θα περνάς τέλεια!!!!!!!!! Καλή Αρχή και από μένα!!!!!!!! Όλα να πάνε όπως τα θες!!!!!!!! Φιλάκια !!!!! :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατερινακι καλή αρχή!!
    Ειμαι σιγουρη οτι θα περάσεις πολυ ομορφα!!!
    Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο!Με το καλό λοιπόν!
    Πολύ ωραίος ο συνδυασμός!
    Μμμ...α κ εσύ φετούλες με αυγουλάκια..χιχι!!!
    Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλη μου οτι ειχα να σου πω στα εγραψα στη στηλη σου με τιτλο giveaway time,θα τα διαβασεις εκει.οσο για τη διαιτα θα κανω απο τη δευτερα και εγω ετσι λεω!!!!καλοκαιρακι βλεπεις. η χοντρουλα φιλη της μητερας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή