Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Καλωσόρισμα!!

Δεν ήθελα να είμαι η πρώτη αλλά δεν άντεχα και να περιμένω..Χτες είχαμε συνάντηση με κάποια κορίτσια στο κέντρο..Όσο κι αν πόναγε το ποδαράκι μου δεν άντεχα να μην πάω!!!Πρώτη είδα την Ειρήνη που με χαιρέτησε από μακρυά κι αμέσως μετά αναγνώρισα την Ευαγγελία(είχα κάνει και φόκους στο σπίτι από τη φωτογραφία που είχε βάλει κι ήμουν έτοιμη να σκανάρω το μαγαζί για να την ανακαλύψω)..Μετά ήρθαν οι συστάσεις και με τις υπόλοιπες κοπέλες..Όλες αξιαγάπητες...Το καλωσόρισμα που μου κάνανε γλυκύτατο..(και με λικέρ για την ακρίβεια..:-)..Εξαντλήσαμε όλα τα θέματα δε...τι κάνουμε επαγγελματικά, οικογενειακά, καλλιτεχνικά, τι ζώδιο είμαστε, για τα αγαπημένα μας ζωάκια, τι φτιάχνουμε αυτόν τον καιρό, πως πήγαν οι εκθέσεις, σχέδια για το μέλλον...χμμμ...η μαλλον δεν τα εξαντλήσαμε γιατί ακόμα και στο φανάρι όταν φεύγαμε ανοίγαμε θέματα...χάσαμε 3-4 πράσινα φανάρια έτσι..:-))
Αν περιμένετε φωτογραφίες από μένα ατυχήσατε..θα περιμένετε τις φωτορεπόρτερ της παρέας οι οποίες ελπίζω να ανεβάσουν φωτογραφίες με σύνεση παρακαλώ..
Ήταν ένα υπέροχο απόγευμα..ελπίζω να το ξανακάνουμε σύντομα...υπάρχει διαθέσιμος κι ένας κήπος της chris να θυμάστε..:-)By the way chris να κανονισουμε να παμε σε κανα σεμιναριο του πακο μαζι..:-)
Από μένα λοιπόν ένα τραγουδάκι με νοσταλγική μελωδία..αγαπημένο κι αυτό και το έψαχνα αρκετό καιρό..
κι ένα σετάκι με περισσότερο χρώμα για τις παραπονιάρες...γκουχ γκουχ...ναι Αρχοντούλα εσένα λέω..:-)
Τα γνωστά..γυάλινες πέρλες, γυάλινες χάντρες με silver foil και μέταλλα...

21 σχόλια:

  1. ωραιο το βραχιολακι αλλα λατρεψα τα σκουλαρικια!

    περιμενω να δω φωτο σας! :)

    ειμαι σιγουρη πως περασατε σουπερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ax, άτιμα θηλυκά!!!Μας ξεσηκώνετε και μας κάνετε να ζηλεύουμε μέρες πούναι...
    Χαιρομαι που περάσατε όμορφα,άντε να συνηθίσετε για να υπάρξουν κι άλλες συναντήσεις και με μας...
    τις επαρχιώτισες.
    Καλή Ανάσταση και τα μπιζού SUPER!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, ναι!!
    Περιμένουμε φωτογραφίες!!!
    Πολύ όμορφα τα ροζούλια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα!!!
    δεν φταίω εγώ για την καθυστέριση!!
    blame τα κουλουράκια!!
    Πάω να τις ανεβάσωωω!!!!
    αα και να πάμε σε κάνα σεμινάριοοο
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο σας ζηλεύω που βρεθήκατε!!! Έκανα εικόνα τη συνάντηση σας και ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο μου!! Ανυπομονώ για τις φωτογραφίες! Μπράβο και πάλι μπράβο!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τις είδαμε τις φωτογραφίες από τη Χριστίνα!!!
    Ωραίο παρεάκι, ε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είδα και την ανάρτηση της Chris και σας χάρηκα μαζεμένες όλες μαζί! Πάντα τέτοια! Ωραία τα χρώματα στις νέες σου δημιουργίες, ωραίο και το τραγουδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραία ανάρτηση Κατερίνα, γέλασα πολύ που δεν σου ξέφυγε καμμία λεπτομέρεια...πολύ ωραίο το τραγουδάκι σου...όσο για τα κοσμήματα...υπέροχα...
    με πολύ ωραίο χρώμα...Όσο για το χτεσινό ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ωραία τα κοσμηματάκια σου!!Ανυπομονώ και εγώ για την επόμενη συνάντηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατερινάκι μπράβο,μπράβο!!!Εγώ περιμένω τις φωτο για να κάνω την ανάρτηση!!Θέλω κι εγώ σεμινάριο πάκο!!!Μη με πείτε ζηλιάρα,απλά ξέρετε...
    Πανέμορφα όλα Κατερινάκι!
    Φιλιάααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πανέμορφο σετ σε αγαπημένους χρωματισμούς!!! Όσο για τη συνάντηση με τα κορίτσια... πως ζηλεύω!!! Πάντα τέτοια! Καλή Ανάσταση Κατερίνα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδιά. πράγματι περάσαμε πολύ ωραία χθες στη συνάντηση!!Εννοείται πως πρέπει να την επαναλάβουμε και να έρθουν και φίλες από επαρχεία αν είναι καλά οργανωμένο (κανένα ενδιαφέρον σεμιναριάκι!!!!). Και πράγματι, η παρέα έδεσε εξ αρχής. Και η κουβέντα έρεε και σταματημό δεν είχαμε. Να το ξανακάνουμε!!!!!!!
    Οσο για τα κοσμήματα, τα λάτρεψα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο σας βρε..να το ξανα κάνετε!!!
    Κ οι δημιουργίες σου υπέροχες!!!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατερίνα μου, πράγματι περάσαμε πολύ ομορφα εχθές! Όλα τα είπες, τίποτα δεν άφησες να συμπληρώσουμε κι εμείς...χα!χα! πάντως αν μας άφηναν στο φανάρι ακόμη θα μιλούσαμε! Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο κορίτσια που περάσατε όμορφα!!! Τι να προλάβετε να πρωτοπείτε...Κανονικά θα έπρεπε να μας κλείσουν για ένα ΣΚ σε ένα ξενοδοχείο και τις μισές ώρες να δείχνουμε η μια στην άλλη τεχνικές και τις άλλες μισές να γνωριζόμαστε...Εντελώς αμερικανιά ε;;;; Καλή Ανάσταση...Καλά να χαρείς Κατερίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ετσι μπραβο. πολυ ωραιο.ανοιξιατικο.ευχαριστω και για το κολιε μου.ετσι τον ηθελα.διαβασα και για τα κοριτσια που βρεθηκατε χτες, οτι περασατε ομορφα!καλη αρχη λοιπον στην καινουρια παρεα και οχιμονο βολτουλες....αλλα να ανταλλασεται και ιδεες καλλιτεχνικες,φιλια,αρχοντουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. όπως τα λες,βρε Κατερινάκι, είναι! Κι ακόμα καλύτερα!!! Τα περάσαμε όντως υπεροχα. Εκείνος ο αποχαιρετισμός δε στο φανάρι στο Σύνταγμα ήταν το κερασάκι! Ελπίζω σύντομα σε δεύτερη συνάντηση!
    Όλα πανέμορφα, ειδικά τα σκουλαρίκια...! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλησπεεεραααα!!
    το είδα το πρόγραμμα!!
    εσύ έχεις καμοιά προτμση?
    να το πούμε και στην Ειρήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή