Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Κάτι γλυκό



Εντάξει το ομολογώ...δεν έχω αποπειραθεί ακόμα με τον πολυμερικό πηλό αλλά ζήλεψα όλα αυτά τα γλυκάκια που βλέπω τελευταία..Τα διάλεξα λοιπόν με τα χεράκια μου χιχιχι τα έκανα κρεμαστά, βραχιολάκια, σκουλαρίκια και μπρελόκ και σας τα δείχνω με βλέμα ταπεινό και χαμηλωμένο..Συγχωρέστε μου αυτή τη ζαβολιά κι ελπίζω τουλάχιστον να πάρουν ιδέες για σχήματα οι κοπελιές που φτιάχνουν πανέμορφα πραγματάκια με τον πηλό!!Το έχω υποσχεθεί όμως ότι κάποια στιγμή θα το επιχειρήσω...Για την ώρα μια φωτογραφία και πάλι πολύ πάει..:Ρ

Εντωμεταξύ χτες η καρδούλα μας είχε τρελλές περιπέτειες...Μετά από τρελλές ώρες τριψίματος κάποια στιγμή έκανε ένα κρακ κι έσπασε στα δύο..Και μάλιστα όχι κάθετα να πεις οτι θα την έκανα σπασμένη καρδιά!!!:Ρ...Και πάνω που ήμουν έτοιμη πραγματικά να βάλω τα κλάματα μεσα στο σεμινάριο ήρθε αυτός ο καλός δάσκαλος με ένα πράγμα σαν καντηλάκι και ζέστανε την καρδούλα και ως δια μαγείας ξανακόλλησε..Η εγχείρηση όπως καταλαβαίνετε ήταν σοβαρή και δεν υπήρχε χώρος για φωτογραφίες οπότε θα την καμαρώσετε έτοιμη την καρδούλα μου μόλις επιστρέψει από το μακρινό ταξίδι στη χώρα του χυτηρίου..:-)

10 σχόλια:

  1. Πωω...μεγάλο δράμα, ε;
    Περαστικά στην καρδούλα σου!
    Τώρα θα τη δεις καινούργια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστα δεν λες τίποτα...Και δεν με πειράζει που έλιωσα στο τρίψιμο ξανά μετά την επέμβαση όσο εκείνο το πεντάλεπτο που νόμιζα ότι καταστράφηκε...:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί να μην τα έφτιαξες αλλά ξέρεις να διαλέγεις!..κ είναι όλα φοβερά...το πορτοκάλι κάνει μπάμ..κ το παγωτό στο βάθος τέλειο!
    Περαστικά βρε στην καρδούλα...Φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς λέμε για τα αληθινά "με τα χαιράκια μου τα πλήρωσα"; Κάπως έτσι...
    Είναι όμως πανέμορφα και όταν δοκιμάσεις σίγουρα θα φτιάξεις κι εσύ σπουδαία πράγματα!
    Ευχομαι η καρδούλα να γυρίσει πίσω και να χτυπά δυνατά ξανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περαστικά γρήγορα στην καρδούλα σου,την ψεύτικη εννοώ!!!
    Κατερινάκιιιιιι με το που τα είδα στο fb ήμουν έτοιμη να σε προσλάβω για να μου κάνεις μαθήματα!!!Δεν πειράζει κι αυτός που τα διαλέγει κάνει φοβερή δουλειά!!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχα ε οχι δα....είμαι σίγουρη οτι στο πλασιμο θέλω πολύ δρόμο για να σας φτάσω...Στα ψώνια πάλι είμαι πρώτη...:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ θέλω όόόόλα τα μπισκοτάκια! Ζητάω πολλά;;; Ούτε εγώ ξέρω να φτιάχνω τέτοια με τα χεράκια μου :-((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι βλεπω?ολα αυτες οι λιχουδιες ειναι για να τις φαω?αυτα τα τρωμε δεν τα κανουμε μπιζου χι χι!θελω κατι γλυκο οπως λει και το τραγουδακι σου.οσο για την καρδουλα σου? μολις αναρωσει θα βρει το δρομο για να ερθει. σιδερενια και περαστικα της.αρχοντουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. α!σε ενημερωνω πως μεχρι να φυγει με το καλο ο στρατιωτης τα μηνυματακια μας θα τα στελνω οτι ωρα μπορω.δηλαδη αγνωστες ωρες.θα φυγει στις 26 απριλη.η θαυμαστρια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή