Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Aνοιξιάτικη αύρα

Καλημέρα καλημέρα καλημέρα...

Καταρχήν το τραγουδάκι της ημέρας...
Χτες το απόγευμα πήγα για ένα καφεδάκι που το συνδύασα με αγορά κουτιών για να βολέψω τις καινούριες χάντρες που περιμένω οπότε δεν έφτιαξα πολλά πραγματάκια σήμερα..
Με τον καφέ μου έκανα διάφορα σχέδια για μια θήκη που θέλω να φτιάξω για τις κορδέλες και τα κορδόνια μου και μετά τελείωσα τα κρυστάλλινα βραχιόλια μου και στα υπόλοιπα χρώματα που ήθελα..
Αλήθεια βρε κορίτσια σχετικά με τα κρύσταλλα...Θεωρείτε ότι υπάρχει ουσιαστική διαφορά εκτός της φίρμας μεταξύ swarovski , preciosa και κρυσταλλινων Τσεχίας χωρίς ονομα??Για να είμαι ειλικρινής δουλεύω και τα τρία ανάλογα από που ψωνίζω κάθε φορά αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχουν καμια ουσιαστική διαφορά ούτε στη τιμή ούτε γενικότερα..Θα ήθελα όμως να ξέρω τι πιστεύετε..
Τέλος πάντων, τα συγκεκριμένα φτιάχτηκαν με precioza...
Ίδιο σχέδιο με τα προηγούμενα απλά περισσότερη ποικιλία σε χρώματα..




12 σχόλια:

  1. χαίρομαι που είμαι η 1η που σου αφήνω σχόλιο σήμερα αχ τα βραχιολάκια σου είναι τόσο κομψα , να σου πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί για να καταλαβαίνω την διαφορά τους κατά την απόψη μου η τιμή έχει μεγαλύτερη σημασία για να είναι πιο οικονομικά για σένα! τα καφεδάκια που συνδιάζονται με κατασκευές είναι τα αγαπημένα μου χιχι!!! τα φιλιά μου για μία καλή εβδομάδα Κατερινάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ νεραιδίτσα μου!Καλή εβδομάδα και σε εσένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβερα τα βραχιολάκια σου!! Αν θες την γνώμη μου δεν υπάρχει σχεδόν καμια διαφορα ανάμεσα στα κρυσταλάκια που αναφέρεις απλα τα swarovski ειναι πιο γνωστα και πιο καθιερωμένα σε σχεση με τα αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ auroraborealis49..Κι εγώ σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει απλά ήθελα να το διασταυρώσω και με σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατερινάκι υπέροχα!!Δεν ξέρω να σου απαντήσω για τα κρυσταλάκια..ό,τι και να μου πουλήσουν θα τους πιστέψω!!Κοινώς άσχετη!!
    Χρώμα,χρώμα,χρώμα!!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφαααααααα!!!!!!!!!!!!!
    Εγώ έχω μια ερώτηση...απο τι μαγαζί αγοράζετε τα
    swarovski κ γενικά τα κρυσταλλάκια!???!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπερα,χθες ειχα παει φλοκα και ακουσα τοιταλικο τραγουδακι που ειχες βαλει και σε θυμηθηκα.διαβασα και το μηνυμα σου.οσο για σημερα κουκλιστικα.ειδικα το γαλαζιο μου θυμιζει καλοκαιρακι!τι λες να το παρω και αυτο?καληνυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. α ξεχασα το ονομα.αρχοντουλα η ανωνυμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελένη μου εγώ ψωνίζω από πολλά μαγαζιά..Τα μεγάλα που έχω βάλει στις μαργαρίτες τα έχω πάρει από τον nicoli στο κέντρο αν και τώρα έχω παραγγείλει από τη gini γιατί τα στέλνει και δεν χρειάζεται να πηγαίνω.Τα swarovski τα έχω πάρει από τον fouka και τα preciosa από το fashionbeads.Και γενικά όποτε κάνω παραγγελία παίρνω και κάτι σε κρύσταλλα χαχα μετά τις τελευταίες μου παραγγελίες μάλλον θα αργήσω να ξαναπάρω αν δεν βρω σύντομα δουλειά..:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αρχοντούλα μου είμαι περίεργη να δω τι θα πρωτο πάρεις..:-))
    Άντε και μου πετύχαν και κάτι δαχτυλίδια που ετοίμαζα σήμερα...θα σου βάλω καινούρια διλήμματα..:-))
    Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ ανοιξιάτικα και σικάτα τα βραχιολάκια σου! Ούτε εγώ βρίσκω να υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα κρυσταλλάκια, όλα όμοια φαίνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα μαγειρεύεις όλα με μεράκι Κατερινούλα μου και γι αυτό δεν ξεχωρίζουν οι ποιότητες που χρησιμοποιείς. perfect job

    ΑπάντησηΔιαγραφή