Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Θήκες Καπνού συνέχεια....



Πορτοκαλί θήκη από τσόχα


Καφέ θήκη από χοντρή τσόχα
Και μια θηκούλα απο ένα τζιν μωβ που μου είχε πάρει η μάνα μου στο γυμνάσιο κι επιτέλους της λύθηκε η απορία γιατί το κρατούσα τόσα χρόνια ενώ δεν το φόρεσα ποτέ..:-))

5 σχόλια:

  1. Είναι πανέμορφες όλες!!!Ίσως είναι το μόνο θετικό στο να καπνίζεις,το να έχεις μια τόσο όμορφη,παιχνιδιάρικη θήκη!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ!!!χαίρομαι που αρέσουν...προχτες αγόρασα και φρέσκα δερματάκια και θα ακολουθήσουν κι άλλες εννοείται............
    Εντωμεταξύ παρολο που εγώ καπνίζω ακόμα έχω φτιάξει παρόμοιο απλά σαν πορτοφολάκι για φίλη που είχε κόψει το κάπνισμα.Και όταν μια μέρα αξιωθώ να πάρω μια ραπτομηχανή έχω υποσχεθεί να επανορθώσω για τις μη καπνίστριες...:-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατερινάκι από πού παίρνεις τα δέρματα;;Και κατά πόσο είναι εύκολο να ράβονται στο χέρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν..η καινούρια παρτίδα που πήρα τώρα είναι απο τον Καρανάσο.Μιαούλη..Κοντά στο μετρό στο Μοναστηράκι.Αμα του πεις ότι θες για κατασκευες έχει κομμάτια διάφορα σε πολλά χρώματα που στα μετράει με το μέτρο βέβαια μετά.Όσο αφορά τη δυσκολία θέλω τουλάχιστον το διπλό χρόνο απότι με το φελτ,αν δεν έχεις βελόνι οπωσδήποτε χοντρή βελόνα/σακοράφα.Και όλα αυτά για μαλακά δέρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατάλαβα..Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή