Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Νεα ταξη πραγματων..

Αυτή τη φορά μου ταιριάζει καλύτερα το όνομα του συγκροτήματος αλλά και το τραγουδάκι είναι πολύ αγαπημένο ..
Μια σύντομη αναρτησούλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μου λείπει το μπλογκ περισσότερο απότι περίμενα..
Η μετακόμιση έγινε, ακόμα είμαι βέβαια σε φάση που προσπαθώ να βολευτώ αλλά κάτι γίνεται σιγά σιγά.Χτες πήγα και πρώτη μέρα στη δουλειά, άλλο στάδιο προσαρμογής κι από κει αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά..Το μόνο που με ανησυχεί είναι που η Τανούλα έχει πάθει σοκ πάλι..Δεν έχει φάει τίποτα δυο μέρες πάλι και έχει κρυφτεί κάτω από ένα ντιβάνι κι ούτε καν βγαίνει έξω..Θέλω να πιστεύω όμως πως σε κανα δυο μέρες θα ηρεμήσει.Όπως και να χει την έχω λίγο άγχος όμως..:-((
Σας παρακολουθώ όλες απλά ακόμα δεν προλαβαίνω να σχολιάσω παντού...Νέες δημιουργίες δεν έχω γιατί τα υλικάκια μου είναι ακόμα πακεταρισμένα αν και δεν βλέπω την ώρα να ταχτοποιηθώ και να αρχίσω να φτιάχνω πραγματάκια στη βεράντα δίπλα στις τριανταφυλλιές της γιαγιάς με τη Τανούλα να στριφογυρίζει στα πόδια μου..:Ρ
Απότι είδα το πρώτο δωράκι μου έφτασε σήμερα στην Ioanna Evans oπότε φαντάζομαι ότι θα φτάσουν και στις άλλες κοπέλες!!Μακάρι να αρέσουν σε όλες και να τα ευχαριστηθούν..Μου άρεσε που τύχανε σε διάφορα μέρη...Ένα Αθήνα, ένα Πάτρα, ένα Γιάννενα κι ένα Θεσσαλονίκη..Ταξιδέψανε κι αυτά μαζί με μένα..
Υπόσχομαι να επανέλθω σύντομα οπότε μην με ξεχάσετε,,,σνιφ σνιφ...και ναι ζηλεύω που ήδη κανονίζετε κι άλλη συνάντηση..εννοείται όμως πως ότι κανονίσετε απαιτώ αναλυτικές περιγραφές σχόλια και φωτογραφίες!!!
Πολλά φιλιά και καλή μέρα να έχετε!!!

16 σχόλια:

  1. καλη αρχη στη νεα σου ζωη ευχομαι!!! :)

    οσο για τη Τανουλα θα συνηθισει! ειναι λιγο δυσκολη η προσαρμογη τις πρωτες μερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη αρχή Κατερινούλα μου!
    η Τανούλα θα βολευτεί και μετά που την είδατε!!
    τα λέμε!!
    Καλά να περνάς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα βολευτείς σιγά σιγά...το ίδιο κ η Τανούλα...κ όταν πιάσεις στα χέρια σου τα υλικά ποιός σε πιάνει!!!Τα φιλιά μου...κ ευχαριστώ που με σκέφτηκες!..χαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα μικρή. Τώρα εγώ γιατί δεν σε φοβάμαι και νομίζω ότι θα προσαρμοστείς μία χαρά; Και θα προσαρμόσεις και όλους τους υπόλοιπους να το δεις. Που να ξεκινήσεις και τις δημιουργίες σου δεν θα σε προλαβαίνουμε πάλι. Το ίδιο πιστεύω και για την Τανούλα αν έχει πάρει έστω και λίγο από σένα. Όσο για την συνάντηση θα σε έχουμε σίγουρα σε ανοιχτή ακρόαση. Και εμάς μας έλειψες είχαμε συνηθίσει να σε βλέπουμε κάθε μέρα. Φιλιά πολλά. Καλή αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή αρχή Κατερίνα, και μη στεναχωριέσαι, σύντομα θα τα λες και πάλι μαζί μας όπως πρώτα και θα μας ξεσηκώνεις με τις δημιουργίες σου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kατερινάκι μου, μην στεναχωριέσαι για την Τανούλα...κι εκείνη προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο της περιβάλλον! Σύντομα θα σε συντροφεύει στις δημιουργίες σου και θα τρώει όπως παλιά : )
    Ελπίζω στην δουλειά να πάνε όλα καλά και δεν πειράζει αν ακόμη είναι πακεταρισμένα τα υλικά σου..εμείς εδώ είμαστε και θα περιμένουμε!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αχ Κατερινάκι μου , κάθε αρχή και δύσκολη δεν λένε;;; έτσι είναι , η τανούλα είναι το σκυλάκι σου; εύχομαι και οι 2 να προσαρμοστείτε σύντομα και να μας εκπλήξεις σύντομα με τις υπέροχες δημιουργίες σου!!! δεν σε ξεχνάμε , φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατερινάκι μου πολύ χαίρομαι που τακτοποιήθηκες!!Θα προσαρμοστεί και η γατούλα,θα δεις!!Δε λένε ότι τα κατοικίδια μοιάζουν στο αφεντικό τους;;Οπότε είναι θέμα ωρών...
    Ελπίζω όλα μα όλα να σου πάνε τέλεια!!!
    Να κανονίσεις να έχεις ρεπό και αν ανέβεις κι εσύ!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kατερινα μου!! μετακομισες κιολας;!! Εχω χαθει λιγο απο τη μπλογκογειτονια τελευταιως και χανω καποια επεισοδια ;ο) ! Αχ! ωραια!! θα συνεχισουμε να τα λεμε και να μας δειχνεις δημιουργιες σου και να μας λες τις εμπειριες σου!!!
    Οταν βολευτεις πρωτα εννοειται και η Τανουλα ευχομαι να χαλαρωσει και να φαει συντομα !! Καλη αρχη κι απο'μενα!! Ολα να ειναι οπως τα θες!! Φιλακια πολλα πολλα! :ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. απο την αγαπημενη σου ν.ιωνια καλησπερα.δεν θελω αγχος!και οι δυο θα συνηθισετε, λιγο υπομονη.μην ξεχνας οτι και η τανα ειναι χαιδεμενη!!!καλη αρχη και στη δουλεια.να θυμασαι οτι μας κανεις παρεα και να γραφεις οταν μπορεις.φιλια αρχοντουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλή αρχή Κατερινάκι...να είσαι καλά όσο για την Τανουλα εύχομαι να προσαρμοστεί το συντομότερο, όπως κι εσύ επίσης να βολευτείς και να αρχίσεις τις νέες σου δημιουργίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λοιπόν, είναι βέβαιο πως όλα θα πάνε σουπερ!!Να ξεπακετάρεις γρήγορα για να δούμε δημιουργίες σου, που μας λείπουν! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλη αρχη σου ευχομαι και καλως σε βρηκα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ακόμα να γυρίσεις?????? :::))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα, καλή εβδομάδα και καλή αρχή Κατερίνα!!! Μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά. Χαίρομαι που σε βρήκα!!!
    Tantekiki.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή