Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Εθνικ

Τρελλούτσικο τραγουδάκι..Όχι δεν είμαι από την Κούβα αλλά κάτι έκανα σε ethnic style..:-)
Κοντό κολιέ με ξύλινους δίσκους..
Ένα βραχιολάκι με μακραμέ δέσιμο..
Άλλο ένα με γαλάζιες χάντρες με σύμβολα..(ούτε και ξέρω από πότε τις είχα αυτές τις χάντρες..:-)
Σκουλαρίκια με ξύλινες χάντρες
Και δύο κολιεδάκια που τα είχα φτιάξει πέρυσι..
Με κορδόνι αλυσίδα και διάφορες χάντρες..
και πιο λιτό με κορδονάκι και χαντρούλες..





Όσο για τη χτεσινή συνάντηση ....
Η μια κάνει ανάρτηση φραουλίτσες και κουβέντα παραπέρα...Η άλλη λεμόνια και καραμέλες και να που δεν πρόλαβα..Οπότε πάλι σε μένα θα πέσει ο κλήρος για την περιγραφή και θα περιμένετε τις υπόλοιπες για καταιγίδα φωτογραφιών...:-)
Καταρχήν η συνάντηση έγινε σε μια υπέροχη καφετέρια και νομίζω ότι πρέπει να καθιερωθεί..(είπε καμία οτι με βολεύει γιατί είμαι πολύ κοντα???τσ τσ συκοφαντίες..:Ρ)
Τώρα θα περιμένετε γλυκά λογάκια για τις διοργανώτριες...Ε όχι ..έχω να καταγγείλω ότι δεν ήταν κανένας εκει να μας υποδεχτεί..Αργοπορημένες παρακαλώ και οι δύο....Μας τουμπάραν όμως μετά και τις συγχωρέσαμε..
Η Βάνα από diizy button έλαβε πολύτιμες συμβουλές κοστολόγησης από την Ευαγγελία αλλά εγώ την έλαβα τη φιλική τιμή σήμερα..:-)Χίλια ευχαριστώ Βάνα μου..:-), η Ειρήνη και η Χριστίνα συζητούσαν για πηλούς φυσικά...η Ευαγγελία στο τρέξιμο σαν κι εμένα μιας και ετοιμάζεται να πάει Λευκάδα...Έφυγε και πρώτη και γλιτώσαμε το σαραντάλεπτο συζήτησης στα όρθια..:Ρ
Καινούρια άφιξη στην παρέα η Ανθήλη..Συμπαθέστατη και δεν την ενοχλεί και ο καπνός...:-)Επίσης αν είστε επαρχία και θέλετε κάτι από Αθήνα προσφέρεται στο δευτερόλεπτο...χιχι κάποιος θα φάει χώσιμο...:-)
Κι αλλη καινουρια άφιξη η Βασιλικουλα που ηρθε από τη Θήβα για να μας δει...Το γράφω με επεξεργασία γιατί από τη βιασύνη μου το πρωί νόμιζα ότι την είχα αναφέρει πριν την Ανθήλη αλλά την έκανα την πατάτα...Γλυκιά και μικρούλα και πάρα πολύ συμπαθητική!!!Συγνώμη Βασιλικούλα μου για την πρωινή βιαστική μου ανάρτηση..:-(
Ε οι συζητήσεις μας όπως φαντάζεστε είχαν να κάνουν με δημιουργίες, ιδέες κι άλλες ιδέες..Ευχαριστώ και την Ευαγγελία για τα tuttorial που της ζήτησα και μου τα έστειλε πρωι πρωι!!

Αυτά εν ολίγοις...Ήταν όλα υπέροχα...αν και σήμερα έχω πονοκέφαλο..μάλλον θα φταίει η διαπεραστική φωνή της chris που καθόταν δίπλα μου...μας ξεκούφανε αυτό το κορίτσι..:Ρ
Φιλιά και καλη ημέρα να έχετε!!!



17 σχόλια:

  1. ωστέ έτσι ε πονοκέφαλο....
    τστσ... τι να πώ... ακούς εκεί πονοκέφαλο....
    εγώ θα τα βάλω αύριο λογικά:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαφορετικά κ όμορφα!!!
    Χαχαχα...πολύ μ'αρέσει η περιγραφή σου...!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είναι τρομερά!!!!!!!!! το πρώτο κολιέ τα σπάει!!!!!!!!!!! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα!επειδή μου άρεσε πολύ το ξύλινο κολιέ θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου να μου δώσεις πληροφορίες!ευχαριστώ πολύ.Kat_Nikiforidou@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωραια ηταν,ειμουν κι εγω εκει!!!ευχαριστω που με προσεξες :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα!Κρίμα που μένω στην επαρχία!Αλλά δεν πειράζει!Μας τα περιγράφεις τόσο ωραία που είναι σαν να ήμουν εκεί!Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατερίνα χρόνια πολλά και καλό μήνα!!!
    Έχω να σου πω, ότι μου αρέσουν όλα όσα έχεις κάνει, μπράβο είναι πολύ όμορφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά Κατερινάκι δεν παίζεται η περιγραφή σου!!
    Εγώ περιμένω τις φωτογραφίες γιατί αυτές που τράβηξα δεν είναι καλές..
    Τα λέμε αύριο!!
    Φιλιά!!

    Υ.Γ.Η Βαλεντίνα λέει αν μπορείς να κάνεις άλλη μία προσπάθεια και αν δεν τα καταφέρεις εκείνη ούτως ή άλλως θα σε υπολογίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ιιιιιιιιιιιιιιιι ντοπη μου ντροπη μου ντροπη μου.....χιλια συγνωμη βασιλικουλα..ειπαμε το κεφαλακι μου υπολειτουργει αυτες τις μερες!!!Η Βασιλικουλα γλυκυτατη και μικρη και μαλιστα ηρθε απο τη Θηβα για να τη γνωρισουμε..Ειμαι αδικαιολογητη το ξερω αλλα το εγραψα πολυ βιαστικα το πρωι...:-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλά τα έθνικ σου δεν παίζονταιαιαιαιαι μιλάμε ειδικά το 1ο κολιέ είναι και του στιλ μου σίγουρα θα το αντιγράψω (σόρι Ρινάκι δεν μπορώ να αντισταθώ)!!! είσαι η μόνη συνεπής γιατί τα υπόλοιπα κοριτσόπουλα δεν έχουν ανεβάσει ακόμα φωτο και το κοινό αδημονεί!!!χαχα !!!φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν πειραζει..η αληθεια ειναι οτι δεν εκανα πολυ αισθητη την παρουσια μου,χαρηκα που σε γνωρισα,οσο λιγο κι αν τα ειπαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τέλειες και καλοκαιρινές οι δημιουργίες σου!!!Μπράβο για άλλη μια φορά!
    Τι ωραία που συναντηθήκατε και γνωριστήκατε...ζηλεύω:)Πάντα τέτοια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κατερινα....εχεις πολυ γελιο ! Εχω λιωσει με τις ατακες σου !! Κριμα που δεν ηρθα ρε γ.....ο αλλα δεν προλαβαινα ! Βλεπεις εχουν μαζευτει διαφορα που συνεχεια τα αναβαλω και γι'αυτο ! Τελος παντων, την εχασα τη συναντηση :ο( αλλα ευχομαι να ξαναβρεθουμε παλι στο μελλον ! Περιμενω να δω τις φωτος των κοριτσιων ! Ομορφα τα ethnic σου ! Μου αρεσουν πολυ τα κολλιε !!! Εσυ ετοιμαζεσαι να φυγεις ε; Γραψε πριν φυγεις!! Θα συνεχισουμε να επικοινωνουμε ετσι; Φιλακια πολλα Κατερινακι !! Να εισαι καλα ! Καληνυχτα ! :ο))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. βρε βρε!για κοιτα!πετυχες το στυλ που αγαπω.εθνικ και παλι εθνικ.το λατρευω.ειμαι θα σκεφτεις των ακρων.Κλασικα,περλες,συντηρητικα μπιζου μαζι με εθνικ πως τα ταιριαζω στο μυαλο μου? ουτε και εγω το γνωριζω.διδυμος στο ζωδιο, ισως αυτη να ειναι η εξηγηση. η διχασμενη φιλη της μητερας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο!!!...ζηλεύω που δεν μπόρεσα να έρθω για να γνωρίσω και τις κοπέλες που κατάφεραν να έρθουν αυτή την φορά...εύχομαι στις επόμενες να μπορέσω..ωραία όλα όσα έχεις φτιάξει...μ' αρέσει πολύ το κολιέ με τους δίσκους...το χιούμορ σου απίστευτο...μπράβο Κατερινάκι..να'σαι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο βρε Κατερίνα, ωραία τύπισσα είσαι! Έναν καλό λόγο για όλες μας τον είχες. Μέλι στάζει το στόμα σου! ...:Ρ...χαχα...έλα έλα, σε πειράζω, ξέρω πόσο καλόκαρδη είσαι και πειραχτήρι μεγάλο!
    Πέρασα τέλεια χθες! Το βιβλιαράκι το έστειλα το πρωί, ελπίζω να φτάσει εγκαίρως και να σου αρέσει.
    Όσα μας έδειξες και σήμερα είναι τέλεια! Ειδικά το πρώτο σκίζει! Φιλιά...
    Α, αύριο είμαι σίγουρη ότι η παρέα θα κάνει θραύση! Και βέβαια η Χριστίνα την περισσότερη φασαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Την ανάρτηση σου την διάβασα από εχθές αλλά δεν είχα προλάβει να αφήσω σχόλιο! Μα τι περιγραφή είναι αυτή;;; οι λεπτομέρειες σου σκοτώνουν!Πέρασα πολύ όμορφα!είχαμε πολύ γελιο!Να μην χαθούμε τώρα που φεύγεις μακριά : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή