Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Καλό μήνα!!!!!

Καλημέρα και καλό μήνα!!!!το τραγουδάκι δεν είναι και ότι πιο χαρούμενο αλλά λατρεύω Παπακωνσταντίνου..και παρόλο που ξεμυαλίζομαι με την άνοιξη καλό είναι να θυμόμαστε ότι η χτεσινή μέρα αντιπροσωπευει την απεργια κι οχι αλλη μια αργία..
Εντάξει εντάξει αφήνω το σοβαρό μου...
Χτες ήταν μια γεμάτη μέρα μιας πολύ γεμάτης εβδομάδας..Αλλά ξέκλεψα χρόνο και πήγα στο πανηγύρι της Φιλαδέλφειας όπως κάθε χρόνο..Μα τι κόσμος ήταν αυτός??Νομίζω περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά..Και για άλλη μια φορά βγήκα από το σπίτι φορώντας σκουλαρίκια και γυρισα χωρίς  αφού μόλις τα είδε η φιλενάδα μου τα διεκδίκησε με σοβαρα επιχειρήματα..'''Μα είναι μαύρα...είναι για μένα...:Ρ""
Το βραδάκι γυρισα ευχαριστημένη απο τη μέρα μου αλλά μόλις κάθισα λίγο σκέφτηκα ότι δεν είχα φτιάξει τίποτα...Και είπα...¨οχι Ειρηνάκι δεν θα σου κάνω τη χάρη..χιχιχι..Έφτιαξα λοιπόν ένα κολιεδάκι με κόκινες γυάλινες χάντρες με φύλλα σήμι, αλυσίδα και αστεράκι με σύρμα..τα ασορτί σκουλαρικάκια του αύριο...
κι ένα βραχιόλι ελαστικό με μεταλικά κομμάτια.Όταν φορεθεί φαίνεται σαν ενιαίο..

Μακάρι ο μήνας να συνεχίσει όσο ευχάριστα ξεκίνησε..
Συμμετοχές για το giveaway εδώ!!!

12 σχόλια:

  1. Καλό μήνα περιμένουμε και τα σκουλαρίκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό μήνα Κατερίνα μου! Δηλαδή δεν σε έτρωγαν τα χεράκια σου να φτιάξεις τόσο όμορφα πραγματάκια εχθές...η Ειρήνη σ'ανάγκασε μ'αυτά που έχει πει,εεε;;;;;χα!χα! Το βραχιολάκι είναι τέλειο και παει με όλα! Θετική σκέψη...κι ο μήνας θα κυλήσει όπως θέλεις εσύ!!! Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα Κατερινάκι. Για άλλη μία φορά δημιούργησες. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατερίνα μου, καλό μήνα!!!! Φαίνεται ότι η βόλτα σου έδωσε έμπνευση!!! Ειδικά το σετάκι με τα αστεράκι υπέροχο!!! Πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχα!Τρελοκομείο!!
    Υπέροχα,ειδικά το αστεράκι!Περιμένουμε σκουλαρίκια!!Ακόμα κάθεσαι;;
    Θα σε δω αύριο!!!Και την Πέμπτη! :)
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εμένα το αστεράκι μου άρεσε πιο πολύ!
    Καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπερα.ομορφο το σετακικυριως το αστερακι με το συρμα.το βραχιολι εντυπωσιακο.μπραβο, και παλι δημιουργησες!αρχοντουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατερινάκι μου χαχαχα...καλά βρε οταν βγαίνεις σου παίρνουν τα σκουλαίκια?!...εε τόσο όμορφα που είναι!!Όμορφες κ αυτές οι δημιουργίες σου..το αστεράκι μου αρέσει πολύ...άντε κ τα σκουλαρικάκια εε...φιλάκια κ καλό μήνα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλο μηνα Κατερινακι! Το κολιε ...αστερι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατερίνα μου υπέροχα όπως συνήθως...δυστυχώς δεν θα σε δω αύριο γιατί δεν μπορώ να έρθω...κλάψ..κλαψ...Σου εύχομαι ότι καλύτερο στην Καλαμάτα που πας...Καλή δουλειά να έχεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή