Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Σαν το κύμα..

Καλοκαιρινή διάθεση, καλικαιρινοί ήχοι....Ναι ναι σωστά καταλάβατε έκανα τα πρώτα μου μπανάκια...κι άλλαξε όλη η ψυχολογία μου..Θάλασσα, ήλιος και λίγο κυματάκι....και σαν ήρθε το απογευματάκι κι έκατσα να φτιάξω κάτι μάλλον ήμουν επηρεασμένη από την υπόλοιπη μέρα..
Τα υλικά....κυματιστά μέταλλα, γυάλινες χάντρες σε ωραία μπλε απόχρωση και στρογγυλοί δίσκοι από άσπρο κοράλι...

Το βραδάκυ είχε το Λύκειο Ελληνίδων εδώ παράσταση με παιδάκια όλων των ηλικιών στο κάστρο..Μάλιστα η παράσταση ήταν αφιερωμένη στα παλιά παιδικά παιχνίδια..ρόδες, λάστιχα, κούνιες, ομαδικά παιχνίδια...και φυσικά καμαρώσαμε τα παιδάκια να χορεύουν παραδοσιακούς χωρούς με θέα κι όλη την υπόλοιπη Καλαμάτα...Η φωτογραφία μακρινή βεβαίως να μην φανούν και τα παιδάκια...
Και για το τέλος ένα ουζάκι στην αγαπημένη μου ψαροταβέρνα δίπλα στη θάλασσα...
Πέρασα πολύ όμορφα και ξεκουράστηκα αρκετά...Ξέρω ότι είχατε συνάντηση χτες και για άλλη μια φορά ζήλεψα..:-))Ελπίζω να περάσατε υπέροχα!!!Μη μου κουράζετε τη Βάνα γιατί της έχω βάλει δύσκολη αποστολή!!!!Καμαρώνω πάντα όλες σας τις δημιουργίες και όσο γίνονται πιο καλοκαιρινές τόσο πιο πολύ μου αρέσουν..
Για τη φιλενάδα της μητέρας...ελπίζω να φτιάξεις γρήγορα το κομπιούτερ γιατι δεν μπορώ χωρίς ένα μπραβίσιμο..:Ρ

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση να περνάτε καλά!!!!

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Μια πεταλούδα...

Καλημέρα καλημέρα!!!Πάνω που είχα 2 μερούλες να ξεκουραστώ και να κάνω κανα μπανάκι ξαναχάλασε ο παλιόκαιρος...Αντε να δούμε φέτος..Το πήρα πεισματικά κι εγώ κι είπα να φτιάξω κάτι με χρώμα αγνοώντας τις βροχές...

Φούξια τσόχινη πεταλουδίτσα με πούλιες, άσπρες και φούξια πέτρες αχάτη, αλυσίδα και 2 μικρές preciosa στο τελείωμα των σκουλαρικιών...
Τι να κάνω??Με παρέσυρε η Μάγδα με το αρωματικό -πεταλούδα..:Ρ

Και μια και το μπάνιο ακυρώθηκε πάω για καφεδάκι στη παραλία...Οι ρυθμοί μου στις δημιουργίες έχουν πέσει το ξέρω αλλά όποτε προλαβαίνω όλο και κάτι σκαλίζω...Φιλιά πολλά και να περνάτε καλά!!!

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Το καλοκαίρι έφτασε με δωράκια

 Τραγουδάκι από το Βασίλη γιατί είναι από τους πλέον διαχρονικούς και αγαπημένους..Μεγάλωσα μαζί του και χαίρομαι που βλέπω ξαφνικά να τον ακούν εξίσου η μαμά μου αλλά και τα ανήψια μου..Ακούω και τον ζητάν συνέχεια και όλοι οι αγανακτισμένοι που κατεβαίνουν στο Σύνταγμα.Μόνο που δεν μασάει τα λόγια του και δεν ξέρω αν αυτή τη φορά θα έλεγε δυο λόγια για το σύστημα όπως κάνει πάντα ή αν θα έκραζε κι όλους εμάς που ανεχόμαστε όλη αυτή την κατάσταση..
Το θέμα είναι ένα πάντως...Το καλοκαιράκι έφτασε και με βρήκε με δωράκια..Με ένα ταξιδάκι αστραπή πήγα και τα πήρα από το σπίτι της μαμάς μου που με περίμεναν και ήρθα να τα επεξεργαστώ με την ησυχία μου..

Πρώτο δωράκι από τη Μάγδα! 
Παιδικό λέει εγώ πιστεύω ότι είναι ότι πρέπει για την ηλικία μου...:Ρ..Ένας νεραιδόκοσμος να με συντροφεύει στο νέο μου δωματιάκι..

Το επόμενο δωράκι από τη Μαρία!
Για την ακρίβεια πολλά δωράκια..:-).Γύψινα διακοσμητικά έτοιμα να χρωματιστούν..Υπέροχα όλα..Θέλω πολύ να τα χρωματίσω αμέσως μόλις μου πει κάποιος αν πρέπει να πάρω συγκεκριμένα χρώματα ή αν κάνουν τα ακρυλικά που χρησιμοποιούμε για το decoupage.Μαράκι είναι όλα τέλεια!!
Και κάτι δανεικό από την Ευαγγελία για να μου δώσει νέες ιδέες για δημιουργίες με ψιλές χαντρούλες..Ήδη το έχω ξεψαχνίσει το βιβλιαράκι κι επιφυλάσσομαι για το μέλλον..Φιλιά Ευαγγελία μου!!
'Αλλη μια εκπληξούλα με περίμενε πριν μερικές μέρες..Πήρα το πρώτο μου βραβείο από τη neraiditsa  και στη συνέχεια κι από τη Βίλη!

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!Μεγάλη μου τιμή αν και η μεγαλύτερη χαρά μου είναι που ξέρω ότι βλέπετε τις μικρές μου δημιουργίες!!
Με τη σειρά μου να το χαρίσω σε άλλα 15 μπλογκ..
-Στη Χριστίνα γιατί τα παπουτσάκια που μεταμόρφωσε τελευταία ήταν μια γλύκα!!
-Στη Βάνα με τις γλυκές υφασμάτινες δημιουργίες
-Στην Iωάννα με τα όμορφα κοσμήματα
-Στην Ευαγγελία για τις υπέροχες καλοκαιρινές ιδέες της
-Στη Βασιλικούλα που διακοσμεί το σπιτάκι της και χαιρόμαστε τις μεταμορφώσεις της.
-Στη Μαρία και τη Μισιρλού για τις διπλά υπέροχες δημιουργίες τους
-Στην Ιωάννα  για την ευαισθησία που μου βγάζει και για τη ποικιλία φόντου στο μπλογκ της..:Ρ
-Στη Μαρία  για τις καινούριες καλοκαιρινές της δημιουργίες
-Στη Μυρσίνη για τις chainmaille δημιουργίες της κι όχι μόνο
-Στη pitsina για την καταπληκτική δουλειά που κάνει με τα παιδάκια.
-Στην Ειρήνη γιατί χωρίς αυτήν δεν θα υπήρχε το μπλογκάκι μου, γιατί είναι πάντα γλυκιά και για τις καταπληκτικές σαγιονάρες που έφτιαξε τελευταία!!!
-Στην Ελένη γιατί κάθε φορά που τη διαβάζω φαντάζομαι ένα γλυκό και τρισχαριτωμένο κουνελάκι..:Ρ
-Στην Εκφράσου (δεν είμαι σίγουρη για το όνομα..:-)) γιατί με ταξιδεύει με τα κείμενα της
-Στην Έφη  για το ταλέντο που έχει με τα σύρματα και που με γεμίζει νέες ιδέες που ούτε ξέρω πότε θα τις υλοποιήσω..
και στο Συλλέκτη στιγμών γιατί μαζί με το κουνελάκι μου κάνουν αναρτήσεις κάτι περίεργες ώρες που οι υπόλοιποι καλλιτέχνες ησυχάζουν..


Εννοείται ότι διάλεξα κάποια από τα μπλογκάκια που τα νιώθω πιο κοντά μου αλλά το βραβείο νομίζω ότι είναι διαθέσιμο σε όλους εσάς που επιλέγετε να περνάτε δημιουργικά το χρόνο σας αλλά και να είστε εδώ να σας χαζεύω όποτε ανοίγω το λαπτοπάκι μου!!
Για το τέλος κι αφού δεν έχω νέα δημιουργία μια φωτογραφία της Τανούλας που ξεθάρεψε και βγήκε για εξερεύνηση στην καινούρια μας βεράντα..:-))
Πολλά φιλιά σε όλους σας!!!Καλημέρα!!!